"Gene Café CBR101" elektrinis kavos skrudintuvas (juodas, 2024 modelis)


Pristatymo kaina 6,95 € visai Lietuvai
"Gene Café CBR 101" – tai puikus namų kavos skrudintuvas. Per 13-17 minučių galėsite paskrudinti iki 250 g neskrudintos kavos. Gaivesnės kavos nesurasite!
- Talpa: 50-250 gramų
- Svoris: 5,5 kg
- Įtampa: 220-240 V
- Matmenys (plotis x aukštis x ilgis): 49 cm x 24,3 cm x 22,9 cm
- Didžiausia galia: 1300 W
- Su anglišku vadovu
- Su europiniu kištuku
Galite pasirinkti įsigyti skrudintuvą pradinėje pakuotėje su neskrudinta kava, kad galėtumėte iš karto mėgautis kaip profesionalas paruošta kava.
Visada naudokite prižiūrint. Nepalikite kavos skrudinimo proceso be priežiūros.
Kavos skrudintuvas "Gene Cafe CBR-101"
"Gene Cafe CBR-101" yra žinomas kaip puikus elektrinis skrudintojas, galintis talpinti apie 250 g žalių kavos pupelių. Tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems namų skrudintojams. Patogus laiko ir temperatūros reguliavimas bei pilno stiklo skrudinimo kamera leidžia nuo pat pradžių lengvai skrudinti kavą. Įgiję daugiau patirties, galėsite patys paskrudinti kavą ir kurti savo skrudinimo profilius. CBR-101 naudoja unikalų besisukantį srauto būgną, užtikrinantį tolygų skrudinimą.
Naudojimo patarimai:
- Greičiausiai pastebėsite, kad skrudinate per tamsiai. Venkite to, nes per tamsus skrudinimas sumažina geriausią kavos skonį. Be to, per tamsiai paskrudintos pupelės netinka visiškai automatiniams kavos aparatams.
- Būkite visada šalia skrudintuvo, kad užtikrintumėte priešgaisrinę saugą ir galėtumėte išgirsti pirmą ar antrą pupelių spragsėjimą.
- Skrudinimo proceso metu prarandama drėgmė, todėl skrudintų kavos pupelių svoris bus apie 20 % mažesnis nei neskrudintų pupelių.
- Naudokite skrudintuvą po gartraukiu arba netoli atviro lango, kad išvengtumėte dūmų susidarymo.
- Viena partija turėtų būti 250 g neskrudintų pupelių. Mažesnė dalis trumpins skrudinimo laiką, didesnė – ilgins. Norint pakartoti skrudinimo profilį, visada tai turėkite omenyje.
- Pradėkite su maždaug 235 laipsnių temperatūra ir eksperimentuokite vėlesniuose skrudinimuose. Patyrę skrudintojai gali pradėti nuo aukščiausios temperatūros ir palaipsniui mažinti po pirmojo pupelių spragsėjimo.
- Stenkitės, kad skrudintos pupelės kuo greičiau atvėstų, judindami jas sietelyje pirmyn ir atgal.
- Po kiekvieno skrudinimo pašalinkite iš skrudintuvo membranas. Kas 20 skrudinimų išimkite vilnos gaudyklę ir gerai išskalaukite šiltame vandenyje, po to leiskite išdžiūti. Riebalų likučiai neturi įtakos skrudinimo kokybei, bet rimtesniais atvejais valykite siekiant išvengti gaisro pavojaus.
- Po skrudinimo palaukite bent 4-24 valandas prieš pradedant ruoštis kavą. Geriausias skonis būna nuo 3 iki 5 dienos po skrudinimo.
- Turime platų neskrudintų kavos pupelių pasirinkimą, su kuriuo galite eksperimentuoti.
Prekės kodas | CDJ-CBR101BLACK |
---|---|
EAN | 0013964376197 |
Prekės ženklas | Gene Café |
Country of Manufacture | Pietų Korėja |
2 metų gamintojo garantija