"Gene Café CBR101" - kavos skrudintuvas (juodas) - pradinė pakuotė







569,10 Regular Price 596,35
Ei, ar norite tapti savo pačių skrudintojų, gaminančių geriausią rūšinę kavą, kokią tik galite rasti? Ką tik radote idealų variantą. Šiame kavos skrudintuvo pradiniame rinkinyje yra viskas, ko reikia, kad per kelias valandas įsteigtumėte savo mikro skrudyklą. Smagus hobis namuose su itin šviežiai skrudinta kava. Tačiau saugokitės: jei apie tai sužinos jūsų draugai ir šeima (o jie sužinos, nes kvepia puikiai), tik laiko klausimas, kada jie ateis ir kasdien iš jūsų gaus šviežios kavos.
Šioje pakuotėje yra:
- "Gene Café" kavos skrudintuvas. Tai apgalvotas, tvirtas ir tylus namų kavos skrudintuvas, kuriame galima reguliuoti temperatūrą ir laiką. Vienu metu galima paruošti 250 g neskrudintos kavos. Vienos partijos skrudinimo trukmė vidutiniškai 13-17 minučių.
- 6 x 250 g žalių kavos pupelių (įvairių veislių asortimentas)
- 6 x kraftinis maišelis, skirtas laikyti arba dovanoti iki 500 g kavos viename maišelyje (užtraukiamas užtrauktuku)
Visada naudokite prižiūrint. Skrudinimo metu nepaleiskite iš akių.
Kavos skrudintuvas "Gene Cafe CBR-101
"Gene Cafe CBR-101" žinomas kaip puikus elektrinis skrudintuvas, kuriame telpa apie 250 g neskrudintos kavos. Tinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems namų skrudintojams. Patogus laiko ir temperatūros valdymas bei pilna stiklinė skrudinimo kamera leidžia iš karto pradėti pirmąjį kavos skrudinimą. Įgiję daugiau patirties, netrukus patys paskrudinsite kavą ir sukursite skrudinimo profilį. CBR-101 naudojamas unikalus žemyn besisukantis sūkurinis būgnas, kuris užtikrina labai tolygų skrudinimą.
Naudojimo patarimai:
- Netrukus pastebėsite, kad esate linkę skrudinti per tamsiai. Nedarykite to, nes tamsiau skrudinant prarandamas geriausias kavos skonis. Be to, tamsiai paskrudintos kavos pupelės netinka visiškai automatiniams kavos aparatams.
- Skrudindami kavą visada būkite šalia skrudintuvo, kad užtikrintumėte priešgaisrinę saugą ir išgirstumėte 1-ąjį ir (arba) 2-ąjį skrudinimo spragsėjimą.
- Dėl skrudinimo metu prarandamos drėgmės skrudintų kavos pupelių visada liks maždaug 20 % mažiau svorio, nei įdėjote neskrudintų kavos pupelių.
- Naudokite po gartraukiu arba prie atviro lango, kad nesusidarytų dūmų
- Vienai partijai naudokite 250 g neskrudintų kavos pupelių. Jei naudosite mažiau, skrudinimo laikas bus trumpesnis, jei daugiau, skrudinimo laikas bus ilgesnis. Bandydami pakartoti skrudinimo profilį visada turėkite tai omenyje.
- Pradėkite nuo +/- 235 laipsnių temperatūros ir eksperimentuokite, kai skrudinsite kitą kartą. Pavyzdžiui, jei esate labiau patyrę, galite pradėti nuo aukščiausios temperatūros ir po pirmojo pupelių spragsėjimo temperatūrą vis mažinti.
- Paskrudintas pupeles stenkitės kuo greičiau atvėsinti, pavyzdžiui, sūpuodami jas sietelyje pirmyn ir atgal.
- Po kiekvieno skrudinimo išimkite iš skrudintuvo membranas. Kas 20 skrudinimų iš aparato išimkite vilnos gaudyklę ir išvalykite ją šiltame vandenyje (po to leiskite jai gerai išdžiūti). Bet kokie riebalų likučiai neturi įtakos kepsnių kokybei, tačiau labai rimtais atvejais turėtumėte jį išvalyti, kad išvengtumėte gaisro pavojaus.
- Po skrudinimo palaukite bent 4-24 valandas prieš naudodami jį kavai ruošti. Geriausias kavos skonis būna nuo 3 iki 5 dienos po skrudinimo.
- Turime platų neskrudintų kavos pupelių asortimentą, su kuriuo galite eksperimentuoti.
Artikelcode | CDJ-GENECAFESPACKZ |
---|---|
Brand | Gene Café |
Country of Manufacture | Pietų Korėja |
2 metų gamintojo garantija