Kraknuts Gianduja - lazdyno riešutų užtepėlė - 200 gramų





Pristatymo kaina 6,95 € visai Lietuvai
Naujas: Gianduja
"Crème-de-la-crème" tarp creme'ų
Aksominis ir traškus kremas iš juodojo šokolado ir šviežiai skrudintų aukščiausios kokybės itališkų lazdyno riešutų. Švelnus, intensyviai kreminis ir neįtikėtinai aromatingas: tai pagrindas, kurį šokoladininkai, ledų gamintojai ir maisto pramonės specialistai gali itin įvairinti.
Be papildomų priedų
Mėgstame, kad mūsų produktai būtų kuo natūralesni. Naudojame tik būtiniausius ingredientus: 73 % lazdyno riešutų, 20 % juodojo šokolado (kakava, cukrus ir kakavos sviestas) ir 7 % cukranendrių cukraus. Viskas. Jokių kvapiųjų medžiagų, pieno produktų ar palmių aliejaus. Dėl subtilaus kakavos sviesto, kaip švelnaus ir natūralaus aliejaus, kremas tiesiog ištirpsta ant liežuvio.
Su lazdyno riešutais
Ir tikrai turime omenyje "su kaupu". Net 73 % mūsų "Gianduja" sudaro aukščiausios kokybės lazdyno riešutai. Šie itališki lazdyno riešutai yra geriausi iš visų: jų itin stiprus aromatas yra sodrus, saldus ir kreminis. Meistriškas Sjoerdo kepimas išlaisvina unikalias riešutų natas. Natūralų riešutų saldumą papildantis "Mark's" šokolado skonis paverčia "Gianduja" švelnia, subtilia ir intensyvia.
Universalus naudojimas
Prekės kodas | CDJ-DT-KRAKNUTSGIA |
---|---|
Prekės ženklas | Krak Chocolade |
Country of Manufacture | Nyderlandai |
Alergenai | Sudėtyje yra lazdyno riešutų, gali būti visų riešutų, žemės riešutų ir glitimo turinčių javų pėdsakų. |
Baltymai 100 g | 11 |
Energija (kcal) 100 g | 625 kcal |
Angliavandeniai 100 g | 14 iš jų 16 cukrų |
Natris 100 g | 0,02 g druskos |
Riebalai 100 g | 55 / 9,3 g sočiųjų riebalų rūgščių |