"Krak" šokoladas - kadagio uogos - Pieno šokoladas


Pristatymo kaina 6,95 € visai Lietuvai
Į šiaurę nuo Venesuelos, tarp Grenados ir Barbedos Karibų jūros salų, yra nedidelė Sent Vinsento ir Grenadinų sala, iš kurios gaunama šio šokolado kakava. Kakava čia auga visoje saloje, kurią prižiūri Sent Vinsento kakavos bendrovė. Jie valdo 250 hektarų žemės ir perka kakavą iš maždaug 100 vietos ūkininkų. Kakava auginama kartu su kukurūzais, bananais ir imbieru, o taip pat auga kokoso ir raudonmedžių pavėsyje.
"Krak Chocolate" – tai šokolado "bean-to-bar" gamintojas Marko Schimmelio įmonė. Dauguma šokolado gamintojų ir konditerių naudoja lydytą gamyklinį šokoladą, tačiau Markas visą procesą valdo pats nuo pradžios iki pabaigos.
Rinkdamas konkrečios kilmės kakavos pupeles, jas skrudindamas ir gamindamas šokoladą, jis sukuria unikalius skonius, kurių nerasite įprastinėse prekybos centrų šokolado plytelėse.
Šokoladas su kadagiais
Kadagiai dažnai naudojami aromatizuoti džinui, akvavitui ir benediktinui. Džino pavadinimas kilo būtent nuo šio augalo. Pavadinimas "geneveris" kilęs iš kadagio uogų. Džiovintos kadagio uogos naudojamos kaip prieskonis, pavyzdžiui, žvėrienos marinatuose. Tradiciškai rauginti kopūstai taip pat gardinami kadagiais. Džiovintų uogų dažnai galima rasti prekybos centruose. Be uogų, kepant žuvį naudojami ir lapai.
Šio šokolado batonėlio skonis
Apvalus, bet kartu jaučiamas kadagių gaivumas ir vaisinės citrusų natos.
Kilmė: Sent Vincentas ir Grenadinai
Sudėtis: olandiški kadagiai
Procentinė dalis: 55 %
Sudedamosios dalys: Kakavos pupelės, kadagio uogos ir nerafinuotas cukranendrių cukrus.
80 g pieniško šokolado, 55 %
Prekės kodas | CDJ-DT-KCSTVINC |
---|---|
EAN | 8719327084427 |
Prekės ženklas | Krak Chocolade |
Country of Manufacture | Nyderlandai |
Turinys | 80 g |
Sudedamosios dalys | - Cukrus - Miltai - Kiaušiniai - Sviestas - Pienas - Kepimo milteliai - Druska - Vanilės ekstraktas |