Gervuogių vynas - Prieskonių mišinys 50 gramų - "Café du Jour" birūs prieskoniai


- 4 pieces4,70 18,80
- 6 pieces4,46 26,76
- 10 pieces3,96 39,60
Pristatymo kaina 6,95 € visai Lietuvai
Naudodami šį prieskonių mišinį akimirksniu galite pasiruošti skanaus karšto vyno. Puikiai tiks mėgautis šaltą žiemos dieną ant sofos su partneriu arba pasidalyti su draugais ir šeima žiemos vakarėliuose.
Kaip tai padaryti? Paprasta, jums tereikia paruošti jį per kelias minutes:
Užkaitinkite raudonąjį vyną (neleiskite jam užvirti) ir į 0,75-1 l vyno įberkite maždaug 2 šaukštus prieskonių (galite naudoti arbatos filtrą). Leiskite pritraukti pagal skonį. Šis gluhweino žolelių mišinys sudarytas iš žvaigždinio anyžio, gvazdikėlių, dviejų rūšių apelsinų žievelių, tikro Ceilono cinamono gabaliukų ir anyžių. Pagal skonį pridėkite cukranendrių cukraus, šviežios citrinos arba apelsino.
Taip jūs sukursite unikalų gluhweiną, skanų žiemos ir Kalėdų vakarais!
Artikelcode | CDJ-VT-0089 |
---|---|
EAN | 8720598671711 |
Brand | Café du Jour |
Country of Manufacture | Vokietija |
Ingrediënten | citrusinių vaisių žievelės, cinamonas, žvaigždinis anyžius, kardamonas, gvazdikėliai, imbieras, vanilės ankštys |
Šį karšto vyno prieskonių mišinį sudaro gvazdikėliai, žvaigždanyžiai, cinamonas, saldžiųjų ir kartųjų apelsinų žievelės bei anyžiai. Jis pagamintas pagal tradicinį vokišką receptą. Viskas, ką reikia padaryti su šiuo mišiniu, tai pašildyti raudonąjį vyną ir įdėti 2 valgomuosius šaukštus prieskonių. Palikite pritraukti pagal skonį.
Glühwein yra itin populiarus Vidurio Europoje, tačiau sparčiai pelno pripažinimą ir kitose Europos šalyse. Jis ypač mėgstamas šaltuoju metų laiku ir per Kalėdas.
- Naudokite butelį (apie 75 cl) raudonojo vyno (gali būti privačios etiketės) ir švelniai pašildykite keptuvėje (neužvirkite!)
- Įpilkite 2 valgomuosius šaukštus karšto vyno prieskonių. Jei nenorite, kad prieskoniai būtų birūs, suberkite juos į prieskonių ar arbatos kiaušinį.
- Bent 5 minutes palikite karštame nevirintame raudonajame vyne
- Jei reikia, pagal skonį įberkite cukraus