"Gene Café CBR101" kavos skrudintuvas su CBC101 aušintuvu













667,70 Regular Price 704,45
Pristatymo kaina 6,95 € visai Lietuvai
"Gene Café CBR 101" yra idealus namų kavos skrudintuvas. Per 13-17 minučių galėsite paskrudinti apie 250 g žalių kavos pupelių. Šviežesnės kavos nerasi! Rinkinyje rasite kavos pupelių skrudintuvą "Gene Café CBC 101", su kuriuo pupelės atvėsinsite per minutę po skrudinimo, kad jos būtų ne perkepusios ir išlaikytų kokybę.
Juodas "Gene Café" kavos skrudintuvas ir kavos aušintuvas
Būtinai naudokite prižiūrint. Skrudinimo metu nuolat stebėkite procesą.
Kavos skrudintuvas "Gene Cafe CBR-101"
"Gene Cafe CBR-101" yra puikus elektrinis skrudintuvas, kuriame telpa apie 250 g neskrudintos kavos. Idealiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems namų skrudintojams. Patogus laiko ir temperatūros valdymas bei skaidri skrudinimo kamera leidžia iš karto pradėti pirmąjį kavos skrudinimą. Įgiję daugiau patirties, netrukus patys galėsite sukurti savo skrudinimo profilį. CBR-101 turi unikalų žemyn besisukantį sūkurinį būgną, kuris užtikrina tolygų skrudinimą.
"Gene Café CBC101" kavos pupelių aušintuvas
Ką tik iš skrudintuvo ištrauktą kavą svarbu greitai atvėsinti iki temperatūros žemiau 30 laipsnių, kad pupelės neiškeptų ir neprarastų kokybės. Su "Gene Café" CBR101 kavos pupelių aušintuvu ši problema nesusiduria. Po skrudinimo įdėkite karštas kavos pupeles į aušintuvą. Per 1 minutę 400 g kavos pupelių (didžiausia talpa - 500 g) bus tos tinkamos aukštos kokybės temperatūros. Puikiai dera su "Gene Cafe CBR101" skrudintuvu, kuris neturi savo atskirų aušinimo funkcijų.
"Gene Cafe CBR-101" kavos skrudintuvo naudojimo patarimai
- Netrukus gali pastebėti, kad linksti skrudinti per tamsią kavą. Venkite to, nes tamsesnis skrudinimas sumažina geriausius kavos skonius. Be to, tamsiai paskrudintos pupelės ne visada tinka automatiniams kavos aparatams.
- Skrudinimo metu būkite šalia skrudintuvo, kad užtikrintumėte saugumą ir išgirstumėte 1-ąjį ir (arba) 2-ąjį spragsėjimą.
- Kavos skrudinimo metu pupelės netenka drėgmės, todėl galutinė masu bus apie 20 % mažesnė nei pradžioje.
- Naudokite skrudintuvą po gartraukiu arba atidaryto lango, kad sumažintumėte dūmų susidarymą.
- Vienam kartui naudokite 250 g neskrudintų kavos pupelių. Kiekis lemia skrudinimo laiką: mažiau kavos – trumpesnis laikas, daugiau kavos – ilgesnis laikas. Eksperimentuojant verta tai turėti omeny.
- Pradėkite nuo +/- 235 laipsnių temperatūros ir toliau eksperimentuokite. Jei esate labiau patyrę, galite pradėti nuo aukščiausios temperatūros ir po pirmojo spragsėjimo ją mažinti.
- Po kiekvieno skrudinimo iš keptuvės pašalinkite membranas. Kas 20 skrudinimų reikia išimti ir išvalyti vilnos gaudyklę šiltame vandenyje (ir tik tada leisti išdžiūti). Bet kokie riebalų likučiai gaudymo kokybei nekenkia, tačiau labai rimtais atvejais juos reiktų išvalyti dėl priešgaisrinio saugumo.
- Po skrudinimo rekomenduojama palaukti 4-24 valandas prieš ruošdami gėrimus. Geriausias kavos skonis atsiranda 3-5 dieną po skrudinimo.
- Turime platų asortimentą neskrudintų kavos pupelių, su kuriomis galite eksperimentuoti.
"Gene Cafe CBR-101" specifikacijos
- Talpa: 50-250 g
- Svoris: 5,5 kg
- Įtampa: 220-240
- Matmenys (plotis x aukštis x ilgis): 49 cm x 24,3 cm x 22,9 cm
- Didžiausia galia: 1300 vatų
Gene Café CBC-101 specifikacijos
- 42 W / 220V~240V, 60 HZ
- Europinis / olandiškas kištukas
- Grynasis svoris: 2 kg
- Aušinimo laikas priklauso nuo pupelių rūšies ir temperatūros: apie 1 minutę 250-400 g pupelių.
- Plotis: 21,7 cm
- Gylis: 25 cm
- Aukštis: 13,5 cm
Prekės kodas | CDJ-GCCBR101CBC101 |
---|---|
Prekės ženklas | Gene Café |
Country of Manufacture | Pietų Korėja |
2 metų gamintojo garantija