"Gene Café CBR101" elektrinis kavos skrudintuvas (juodas, 2024 modelis)

Loading...
554.95
Gene Café CBR101 koffiebrander op elektriciteit (zwart, 2024 model)

"Gene Café CBR 101" yra idealus namų kavos skrudintuvas. Per 13-17 minučių vienu metu galima paskrudinti apie 250 g neskrudintos kavos. Šviežesnės kavos negausite!

  • Talpa: 50-250 gramų
  • Svoris: 5,5 kg
  • Įtampa: 220-240
  • Matmenys (plotis x aukštis x ilgis): 49 cm x 24,3 cm x 22,9 cm
  • Didžiausia galia: 1300 W
  • Su anglišku vadovu
  • Su europiniu kištuku

Pasirinktinai skrudintuvą čia taip pat galima įsigyti pradinėje pakuotėje su neskrudinta kava, kad galėtumėte iš karto pradėti ruošti kavą.

Visada naudokite prižiūrint. Skrudindami kavą nepameskite akių.

Details

Kavos skrudintuvas "Gene Cafe CBR-101

"Gene Cafe CBR-101" žinomas kaip puikus elektrinis skrudintuvas, kuriame telpa apie 250 g neskrudintos kavos. Tinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems namų skrudintojams. Patogus laiko ir temperatūros valdymas bei pilna stiklinė skrudinimo kamera leidžia iš karto pradėti pirmąjį kavos skrudinimą. Įgiję daugiau patirties, netrukus patys paskrudinsite kavą ir sukursite skrudinimo profilį. CBR-101 naudojamas unikalus žemyn besisukantis sūkurinis būgnas, kuris užtikrina labai tolygų skrudinimą.

Naudojimo patarimai:

  • Netrukus pastebėsite, kad esate linkę skrudinti per tamsiai. Nedarykite to, nes tamsiau skrudinant prarandamas geriausias kavos skonis. Be to, tamsiai paskrudintos kavos pupelės netinka visiškai automatiniams kavos aparatams.
  • Skrudindami kavą visada būkite šalia skrudintuvo, kad užtikrintumėte priešgaisrinę saugą ir išgirstumėte 1-ąjį ir (arba) 2-ąjį skrudinimo spragsėjimą.
  • Dėl skrudinimo metu prarandamos drėgmės skrudintų kavos pupelių visada liks maždaug 20 % mažiau svorio, nei įdėjote neskrudintų kavos pupelių.
  • Naudokite po gartraukiu arba prie atviro lango, kad nesusidarytų dūmų
  • Vienai partijai naudokite 250 g neskrudintų kavos pupelių. Jei naudosite mažiau, skrudinimo laikas bus trumpesnis, jei daugiau, skrudinimo laikas bus ilgesnis. Bandydami pakartoti skrudinimo profilį visada turėkite tai omenyje.
  • Pradėkite nuo +/- 235 laipsnių temperatūros ir eksperimentuokite, kai skrudinsite kitą kartą. Pavyzdžiui, jei esate labiau patyrę, galite pradėti nuo aukščiausios temperatūros ir po pirmojo pupelių spragsėjimo temperatūrą vis mažinti.
  • Paskrudintas pupeles stenkitės kuo greičiau atvėsinti, pavyzdžiui, sūpuodami jas sietelyje pirmyn ir atgal.
  • Po kiekvieno skrudinimo išimkite iš skrudintuvo membranas. Kas 20 skrudinimų iš aparato išimkite vilnos gaudyklę ir išvalykite ją šiltame vandenyje (po to leiskite jai gerai išdžiūti). Bet kokie riebalų likučiai neturi įtakos kepsnių kokybei, tačiau labai rimtais atvejais turėtumėte jį išvalyti, kad išvengtumėte gaisro pavojaus.
  • Po skrudinimo palaukite bent 4-24 valandas prieš naudodami jį kavai ruošti. Geriausias kavos skonis būna nuo 3 iki 5 dienos po skrudinimo.
  • Turime platų neskrudintų kavos pupelių asortimentą, su kuriuo galite eksperimentuoti.
More Information
ArtikelcodeCDJ-CBR101BLACK
EAN0013964376197
BrandGene Café
Country of ManufacturePietų Korėja

2 metų gamintojo garantija

Beoordelingen

Write Your Own Review

You're reviewing: "Gene Café CBR101" elektrinis kavos skrudintuvas (juodas, 2024 modelis)

FAQ
Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?