"Van Houten" maltas baltasis šokoladas - baltasis šokoladas su pienu - 750 gramų







Gaminkite geriausius šokoladinio pieno gėrimus su "van Houten" šokolado milteliais. Ištirpinkite 35 g "van Houten" miltelių 200 ml pieno. Vienos pakuotės užtenka 21 stiklinei.
Idealiai tinka viešojo maitinimo įstaigoms arba namų vartotojams, kuriems reikalinga gurmaniška kokybė. Galima naudoti tiek karštiems, tiek šaltiems gėrimams.
Patirkite naują skonių pasaulį su maltu baltuoju šokoladu gėrimams
Spalva visiems, trokštantiems gardžiai kreminio baltojo šokolado be jokių kompromisų. Patirkite 100 % tikro šokolado skanėstą gėrimams. Su vanilės užuomina, šis tvariai išgaunamos kakavos, švaraus prekės ženklo maltas šokoladas pasiruošęs patobulinti jūsų pasiūlymus.
Begalinė įvairovė
Pavyzdžiui, išbandykite " Raffaelo Latte": 35 g "Van Houten" malto baltojo šokolado, kavos, užšaldytos į ledo kubelius. Sumaišykite "Van Houten" maltą baltąjį šokoladą su pienu ir garinkite. Supilkite į stiklinę su ledo kubeliais.
Nedaugelis prekių ženklų gali pasigirti 190 metų senumo palikimu. Nuo 1828 m. "Van Houten" gamina, diegia naujoves ir plečia šokolado amato ribas. Pats Coenraadas van Houtenas pirmasis sukūrė kakavos presus, o jo sūnus vėliau išrado "dutching" procesą. Taip kakavos gėrimai iš karčių miltelių virto skaniais, minkštais ir tirpiais kakavos ir šokolado gėrimais, kuriuos pažįstame šiandien. Van Houtenas dar nebaigė diegti naujovių.
Geriausi kakavos milteliai - daugiau nei 190 metų trunkanti istorija nuo kakavos pupelių iki puodelio
"Van Houten" istorija prasidėjo 1815 m., kai Casparus Van Houten Amsterdame atidarė šokolado fabriką. Kakavos pupelės buvo malamos į smulkius miltelius, kurie vėliau maišomi su pienu, kad būtų galima gaminti šokoladinį gėrimą, arba su cukrumi, cinamonu ir vanile, kad būtų galima gaminti sausainius.
1828 m. Kasparas išrado hidraulinį kakavos presą, kuriuo nuo gėrimo buvo atskiriamas kakavos sviestas ir taip gaunami lengvesni ir maistingesni kakavos milteliai. Jo sūnus Coenraadsas paveldėjo tėvo aistrą kakavai ir vėliau išrado garsųjį "Dutching" procesą, skirtą kakavai šarminti, kad pagerėtų jos skonis ir tirpumas.
Artikelcode | CDJ-VANHOUT-WHITE |
---|---|
EAN | 7340161403740 |
Brand | Scanpart |
Country of Manufacture | Šveicarija |
Ingrediënten | Baltasis šokoladas (milteliai): cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, natūrali vanilės kvapioji medžiaga |