"Van Houten" maltas pieniškas šokoladas - pieniškas - 750 gramų







Pagaminkite geriausius pieniško šokolado gėrimus su "Van Houten" šokolado milteliais. Tiesiog ištirpinkite 35 g "Van Houten" miltelių 200 ml pieno. Vienos pakuotės užteks 21 stiklinei.
Idealu tiek viešojo maitinimo įstaigoms, tiek namų vartotojams, vertinantiems gurmanišką kokybę. Puikiai tinka karštiems ir šaltiems gėrimams.
Atraskite naują skonių pasaulį su "Van Houten" pienu.
Minkštas, subalansuotas skonis su vanilės subtilia nata. Šis 100 % natūralus pieniškas šokoladas yra gamtos dovana. Atsakingai auginama kakava, švari etiketė, idealiai tinka tiek karvės, tiek augaliniam pienui. Pradėkite atnaujinti savo meniu su klientų mėgstamiausiu šokoladu.
Begalinės pasirinkimų galimybės
Pavyzdžiui, išbandykite „Flat Milk Gianduja”: 2 espresso kavos, 35 g „Van Houten” pieniško šokolado miltelių, 230 ml lazdyno riešutų pieno. Supilkite espresso ant „Van Houten” pieniško šokolado ir išmaišykite, pakaitinkite pieną iki 60 °C temperatūros, supilkite ant šokolado mišinio.
Arba ledinis šokoladas su grietinėle: 40 ml dvigubo espresso, 25 g „Van Houten” pieniško šokolado miltelių, 30 ml grietinėlės, ledo kubeliai. Paruoškite dvigubą espresso, sumaišykite su „Van Houten” pienišku šokoladu, išmaišykite, užpilkite grietinėlę ant ledo kubelių ir po to – šokolado mišinį.
Nedaugelis prekių ženklų gali pasigirti 190 metų senumo istorija. Nuo 1828 m. „Van Houten“ gamina, diegia naujoves ir plečia šokolado amato ribas. Būtent Coenraadas van Houtenas pirmasis sukūrė kakavos presus, o jo sūnus vėliau išrado kakavos šarmavimo procesą, dar vadinamą „dutching“. Taip kartūs kakavos milteliai buvo paversti skaniais, švelniais ir tirpstančiais kakavos ir šokolado gėrimais, kuriuos šiandien puikiai pažįstame. Van Houten ir dabar neatsisako naujovių kūrimo.
Geriausi kakavos milteliai – daugiau nei 190 metų trunkanti istorija nuo kakavos pupelių iki puodelio
„Van Houten“ istorija prasidėjo 1815 m., kai Casparus Van Houten Amsterdame įkūrė šokolado fabriką. Kakavos pupelės buvo malamos į smulkius miltelius, kurie vėliau buvo maišomi su pienu šokoladiniams gėrimams arba su cukrumi, cinamonu ir vanile, kad būtų galima kepti sausainius.
1828 m. Casparusas išrado hidraulinį kakavos presą, kuris atskyrė kakavos sviestą nuo gėrimo, suteikdamas lengvesnius ir maistingesnius kakavos miltelius. Jo sūnus Coenraadsas paveldėjo tėvo aistrą kakavai ir vėliau išrado garsųjį kakavos šarmavimo „Dutching“ procesą, kuris pagerino kakavos skonį ir tirpumą.
Artikelcode | CDJ-VANHOUT-MILK |
---|---|
EAN | 7340161403733 |
Brand | Van Houten |
Country of Manufacture | Šveicarija |
Ingrediënten | PIENO šokoladas (milteliai): cukrus, kakavos masė, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, nugriebti kakavos milteliai, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, druska |