"Van Houten" maltas juodasis šokoladas - tamsus - 750 gramų

Loading...
15.99

Gaminkite geriausius šokoladinio pieno gėrimus su "van Houten" šokolado milteliais. Ištirpinkite 35 g "van Houten" miltelių 200 ml pieno. Vienos pakuotės užtenka 21 stiklinei.

Idealiai tinka viešojo maitinimo įstaigoms arba namų vartotojams, kuriems reikalinga gurmaniška kokybė. Galima naudoti tiek karštiems, tiek šaltiems gėrimams.

Van Houten logo

Patirkite naują skonių pasaulį maltas juodasis šokoladas gėrimams

Intensyvus tamsus ir kartus su subtiliomis skrudinto šokolado natomis. Tai intensyvus 100 % šokolado gėrimas, sodrus, gilus ir puikiai subalansuotas. Paragaukite gryno šokoladinio pasimėgavimo, pagaminto iš tausojančiai išgaunamos kakavos. Tinka tiek su pienu, tiek su augaliniu pienu.

Begalė variacijų

Pavyzdžiui, išbandykite " Minty Dark": 150 ml (avižų) pieno, 30 g "Van Houten" malto juodojo šokolado, 40 ml mėtų sirupo. Sumaišykite pieną su "Van Houten" maltu juoduoju šokoladu ir pakaitinkite. Mėtų sirupą supilkite į stiklinę. Įpilkite juodojo šokolado mišinio. Pasirinktinai papuoškite šokolado drožlėmis ir mėtų lapeliais.

Details

Nedaugelis prekių ženklų gali pasigirti 190 metų senumo palikimu. Nuo 1828 m. "Van Houten" gamina, diegia naujoves ir plečia šokolado amato ribas. Pats Coenraadas van Houtenas pirmasis sukūrė kakavos presus, o jo sūnus vėliau išrado "dutching" procesą. Taip kakavos gėrimai iš karčių miltelių virto skaniais, minkštais ir tirpiais kakavos ir šokolado gėrimais, kuriuos pažįstame šiandien. Van Houtenas dar nebaigė diegti naujovių.

Geriausi kakavos milteliai - daugiau nei 190 metų trunkanti istorija nuo kakavos pupelių iki puodelio

"Van Houten" istorija prasidėjo 1815 m., kai Casparus Van Houten Amsterdame atidarė šokolado fabriką. Kakavos pupelės buvo malamos į smulkius miltelius, kurie vėliau maišomi su pienu, kad būtų galima gaminti šokoladinį gėrimą, arba su cukrumi, cinamonu ir vanile, kad būtų galima gaminti sausainius.

1828 m. Kasparas išrado hidraulinį kakavos presą, kuriuo nuo gėrimo buvo atskiriamas kakavos sviestas ir taip gaunami lengvesni ir maistingesni kakavos milteliai. Jo sūnus Coenraadsas paveldėjo tėvo aistrą kakavai ir vėliau išrado garsųjį "Dutching" procesą, skirtą kakavai šarminti, kad pagerėtų jos skonis ir tirpumas.

More Information
ArtikelcodeCDJ-VANHOUT-DARK
EAN7340161403726
BrandVan Houten
Country of ManufactureŠveicarija
IngrediëntenJuodasis šokoladas (milteliai): cukrus, kakavos masė, neriebūs kakavos milteliai, kakavos sviestas, druska, natūrali vanilės kvapioji medžiaga. Sudėtyje gali būti PIENO pėdsakų.

Beoordelingen

Write Your Own Review

You're reviewing: "Van Houten" maltas juodasis šokoladas - tamsus - 750 gramų

FAQ
Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?