Kraknuts Gianduja - lazdyno riešutų užtepėlė - 200 gramų





Naujas: Gianduja
"Crème-de-la-crème" tarp makaronų
Aksominis ir traškus kremas iš juodojo šokolado ir šviežiai skrudintų aukščiausios kokybės itališkų lazdyno riešutų. Švelnus, intensyviai kreminis ir neįtikėtinai aromatingas: turtingas pagrindas, kurį šokoladininkai, ledų gamintojai ir maisto pramonės specialistai gali be galo įvairinti.
Be nereikalingų priedų
Mėgstame, kad mūsų produktai būtų kuo grynesni. Todėl paprasčiausiai naudojame tik būtiniausius pagrindinius ingredientus: 73 % lazdyno riešutų, 20 % juodojo šokolado (kakava, cukrus ir kakavos sviestas) ir 7 % cukranendrių cukraus. Nieko daugiau ir nieko mažiau. Tai reiškia, kad nėra jokių kvapiųjų medžiagų, pieno produktų ir palmių aliejaus. Dėl subtilaus kakavos sviesto, kaip švelnaus ir natūralaus aliejaus, surišimo kremas akimirksniu ištirpsta ant liežuvio.
Su lazdyno riešutais
Ir mes tikrai turime omenyje "su kaupu". Net 73 % mūsų "Gianduja" sudaro aukščiausios kokybės lazdyno riešutai. Šie itališki lazdyno riešutai yra absoliučiai geriausi iš visų prieinamų: jų itin stiprus aromatas yra sodrus, saldus ir kartu kreminis. Su didele meile Sjoerdo firminis kepimas užtikrina, kad itin stiprus riešutų aromatas atsiskleistų visu grožiu. Natūralų riešutų saldumą sustiprina ypač grynas "Mark's" šokolado skonis, todėl "Gianduja" yra švelni, subtili ir intensyvi .
Universalus naudojimas
Artikelcode | CDJ-DT-KRAKNUTSGIA |
---|---|
Brand | Krak Chocolade |
Country of Manufacture | Nyderlandai |
Allergenen | Sudėtyje yra lazdyno riešutų, gali būti visų riešutų, žemės riešutų ir glitimo turinčių javų pėdsakų. |
Eiwitten per 100 gr | 11 |
Energie (kcal) per 100 g | 625 kcal |
Koolhydraten per 100 g | 14 iš jų 16 cukrų |
Natrium per 100 g | 0,02 g druskos |
Vet per 100 g | 55 / 9,3 g sočiųjų riebalų rūgščių |