Žalioji malta kava

Loading...
6.95

Žalios kavos milteliai - tai kavos pupelės, sumaltos prieš jas skrudinant. Žaliojoje kavoje yra daug chlorogeninės rūgšties, užtikrinančios greitą medžiagų apykaitą ir pasižyminčios dideliu antioksidantų kiekiu. Paplitęs įsitikinimas, kad antioksidantai užtikrina greitesnę medžiagų apykaitą, o organizmas geriau apsaugomas nuo laisvųjų radikalų. Teigiama, kad dėl to padidėja energijos lygis ir mažėja svoris, todėl kai kurie asmenys ją vartoja kaip pagalbinę svorio metimo priemonę. Žalioje kavoje paprastai yra daugiau kofeino nei skrudintoje kavoje.

Sudėtyje yra žaliosios arabikos kavos.

Pastaba: tai neskrudinta kava, kuri buvo iš anksto sumalta, todėl tai nėra įprasta (juoda) kava. Norite neskrudintų kavos pupelių, kad galėtumėte patys išbandyti skrudinimą? Tuomet atkreipkite dėmesį į neskrudintas kavos pupeles. Ši kava trumpai kaitinama, kad būtų malonesnis riešutų skonis ir pašalintos visos bakterijos.

Virimo būdas

Vieną valgomąjį šaukštą (15 g) žalios kavos įpilkite į maždaug 200 ml (didelį puodelį ar kavos puodelį) ir leiskite mišiniui mirkti apie 10 minučių. Tada išpilkite per filtrą (pvz., kavos filtrą) ir išmeskite likusius kavos tirščius. Rekomenduojama vartoti iki dviejų kartų per dieną valgio metu.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nerekomenduojama nepilnamečiams, nėščioms ir krūtimi maitinančioms moterims.
Sudėtyje yra kofeino.

Details
More Information
ArtikelcodeCDJ-GROENGEM
BrandCafé du Jour
Country of ManufactureNyderlandai
Beoordelingen

Write Your Own Review

You're reviewing: Žalioji malta kava

FAQ
Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?